RESET

JE LICHAAM EN GEEST MET YINDIE      

Reflexologie

"Ziek zijn is een signaal van een verstoorde energie en balans in het menselijke lichaam" 

Wat is reflexologie? Het uitoefenen van druk op specifieke punten/zones worden de corresponderende gebieden/organen gestimuleerd tot reactie, om deze aan te zetten tot het proces van zelfgenezing van het lichaam. Tevens wordt de doorbloeding, lymfe- en energie doorstroming gestimuleerd. Reflexzone therapie is gebaseerd op de wetenschap dat het hele lichaam, dus alle organen, spieren en weefsels, is weerspiegeld in de voeten, handen en oren.  

" Voetreflextherapie " Tijdens een voetreflexmassage voetmassage masseren de handen van onze masseur de onderkant van, en de bovenkant van uw voeten (en de tenen). Tijdens een voetmassage worden drukpunten op de onderkant van uw voet gestimuleerd. Een voetmassage is vorm van voetverzorging ook wel bekent als voetreflexologie, voet reflex of voetreflexmassage.

 Ik praktiseer een bijzondere combinatie van de westerse en Thaise voetreflexmassage. Lichamelijke en/of geestelijke klachten zijn in een notendop te herleiden tot een disbalans van het lichaamsenergie. Door de massage wordt deze weer in balans gebracht. Dit gebeurt door de voetzones (die verbonden zijn met de verschillen lichaamszones en organen), de meridianen en de daarmee verbonden acupunctuurpunten op voeten, onderbenen en knieën te behandelen. Daarnaast heeft voetreflexmassage evenals andere massagevormen een aantal algemene, weldadige effecten zowel op het lichaam als de geest zoals het bevorderen van de doorstroming van energie, bloed en lymfe, het bevorderen van de ademhaling, het versterken van het immuunsysteem, het maakt bewuster van het lichaam en brengt het lichaam en geest meer in balans. Ik geef zowel therapeutische de-stress massages (met z’n eigen individuele accenten) als meer specifieke, klachtgerichte behandelingen. Een overmaat aan stress is tegenwoordig een van de meest voorkomende klachten en veroorzaker van andere klachten.

 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info